Dana Dobromir i-a iertat pe medicii care au condamnat-o la moarte în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Dana Dobromir
Timişoara: Dana Dobromir

Chiar dacă medicii români nu au putut să-i pună un diagnostic timp de nouă luni, ajungaând ca boala să i se agraveze, Dana dă dovadă de caracter. Tânăra a trecut cu vederea toate neajunsurile de care a avut parte în România.

Tânăra, originară din localitatea cărăşeană Bozovici, a fost condamnată să moară în România şi cu toate acestea învinge cancerul în Germania. Dana a fost diagnosticată cu cancer limfatic după nouă luni de umblat prin spitalele din România. A ajuns să se trateze într-un spital din Germania, unde medicii au tratat-o cu foarte mare responsabilitate, iar cu o tărie ieşită din comun a luptat cu boala. 

În ciuda dramei pe care a suferit-o în România, Dana nu are nimic să le reproşeze medicilor care au condamnat-o să moară. „Eu nu am nimic cu medicii. Sunt mulţumită că Dumnezeu m-a ajutat să trec prin toate acestea şi boala dă înapoi. Ştiu că medicii au avut cele mai bune intenţii”, a spus Dana. Din donaţiile prietenilor şi ale rudelor, tânăra a reuşit să adune o parte din cei 70.000 de euro necesari tratamentului. Cu toate acestea mai are nevoie de aproximativ 50.000 de euro.

Cine doreşte să o ajute pe Dana poate să o facă prin conturile deschise la sucursala BRD Reşiţa pe numele Daniela Dobromir. Conturile sunt RO 55 BRDE 110 SV 207 330 111 00 (pentru lei) sau RO 02 BRDE 110 SV 207 331 011 00 (pentru euro).

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite