Dan Păltinişanu va fi amendat drastic pentru comportament nesportiv

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Păltinişanu (nr.11) a fost recalcitrant în meciul cu Mobitelco
Dan Păltinişanu (nr.11) a fost recalcitrant în meciul cu Mobitelco

Baschetbaliştii de la Municipal Elba au pierdut partida disputată la Cluj, în compania celor de la „U” Mobitelco Cluj, în cadrul etapei a 14-a din Divizia A, cu 81-74. Dan Păltinişanu urmează să fie amendat drastic de către conducerea clubului din Banat.

Elevii lui Dragan Petricevici au condus şi cu zece puncte înainte de pauza mare (26-16), însă gazdele au reuşit să întoarcă rezultatul şi au câştigat cu 81-74, pe un final incandescent. Dan Păltinişanu de la BCM Elba a avut un comportament nesportiv pe întreaga partidă, acesta certându-se cu toată lumea. „Atitudinea lui faţă de coechipieri, public şi arbitri este inacceptabilă. Ne-a îngreunat foarte mult misiunea la Cluj”, a declarat antrenorul Petricevici.

Dan Păltinişanu urmează să fie amendat drastic de către conducerea clubului din Banat. „Este jucătorul care în ficare vară are pretenţii financiare mari. Cu el se negociază cel mai greu. Dacă noi acceptăm pretenţiile lui e normal să avem şi noi pretenţii”, a mai adăugat Petricevici.

Pregătesc plecarea în Ungaria

„Leii din Banat” se vor deplasat, luni, la Nyiregyhaza, pentru meciul cu Marso-Vagep, din cadrul etapei a treia a Ligii Europei Centrale. În meciul tur, din sala „Constantin Jude”, jucătorii din Timişoara au învins cu 96-81. „Ne dorim victoria la Nyiregyhaza. Nu vreau să dau o stare de nesiguranţă jucătorilor mei, dar din păcate este liga arbitrilor. Marso-Vagep este o echipă incomodă, dar avem şansa noastră”, a mai spus Dragan Petricevici.

Pentru BCM Elba va fi al treilea meci în Liga Europei Centrale. După partida de acasă câştigată cu Nyiregyhaza, au pierdut în Austria, împotriva celor de la Arkadia Traiskirchen, cu 71-69.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite