Dan Negru a fost uimit de invitaţii de 1 decembrie: Hagi, Năstase şi Nadia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vedeta TV, timişoreanul Dan Negru a realizat o ediţie specială a emisiunii “Te pui cu blondele?”, unde a avut trei invitaţi de marcă. El a rămas surprins de calitatea omenească ale unor vedete cunoscute pe tot mapamondul.

Dan Negru a aşteptat cu emoţii filmările pentru emisiunea „Te pui cu blondele?”, care va fi difuzat miercuri, 1 decembrie pe Antena 1.
Îmi place să-mi studiez cu atenţie invitaţii din showuri. Îi privesc înainte de a intra în platoul de filmare, le urmăresc reacţiile din discuţile cu echipa redacţională sau din întâlnirile cu publicul venit la filmare. Toate astea spun multe despre oameni. Mereu alţii, mereu diferiţi”, a scris Negru pe blogul său.

 Pe unii din invitaţi îi cunoaşte de ani de zile şi îi revede perioadic prin emisiunile sale. Cu alţii s-a văzut o dată, de două ori şi apoi nu a mai auzit nimic de ei. Recunoaşte că pentru mulţi a fost omul care le-a deschis uşa spre publicul larg şi spre celebritate.
În 2000 invitaţii de la Academia Vedetelor erau alţii decât cei din 2005 de la Ciao Darwin sau alţii decât cei din 2010 de la Blonde. Am dat doar repere cincinale. Sunt un moderator norocos care a avut şansa să-i aibe în platou şi pe Dan Spătaru dar şi pe Bianca Drăguşanu. Să întâlnesc emisiuni de tv sau vedete care au ars intens un sezon, două sau trei şi apoi s-au stins încet-încet…Când m-am dus la filmarea de 1 decembrie eram pregătit să înregistrez în memorie tot ce se putea…Să trag cu ochiul, să văd, să ascult”, a precizat Negru. Îi avea invitaţi pe Gică Hagi, Nadia Comăneci şi Ilie Năstase.



Nu au fost deranjaţi de cei care au cerut autografe


În drumul spre platoul de filmare blondele şi publicul au năvălit spre vedete pentru autografe. “Am încercat să-i scot de acolo dar discret mi-au făcut semn că totul e în regulă, că nu-i deranjează autografele, fotografiile. Am întirziat vreo jumătate de ora filmarea. Hagi urma să se întoarcă în aceeaşi seară în Istanbul”, a mai scris Negru.

Hagi, Nadia şi Năstase au fost joviali pe toată durata emisiunii, iar la plecare şi-au luat rămas bun de la toţi cei din jur. “Au ieşit cu greu printre zeci de oameni care vroiau să le strânga din nou mâna. Un coleg din echipă mi-a remintit de o invitată care a uitat să ne salute la plecare. O donşoara cu sânii la vedere prin ziare”, a mai povestit Dan Negru.

Amintiri cu Hagi pe terenul de fotbal


 În drumul spre casa, Dan Negru şi-a remaintit de un meci de fotbal caritabil în care Hagi i-a dat o pasă de la vreo 30 de metri, mingea l-a lovit în cap capul şi de acolo a intrat în poartă. “Dădusem gol dar eu n-am făcut nimic. Doar stateam acolo şi mingea m-a lovit. M-am bucurat, am gesticulat, am urlat, era golul meu, eu eram trecut pe tabelă. Apoi, după minutele mele de euforie Hagi m-a bătut pe spate, spunându-mi: Hai în joc, să construim din nou. Poate ei ne lipsesc, cei care construiesc mereu. Noi, euforicii suntem mulţi”, a concluzionat bănăţeanul.



Dan Negru cu Hagi, Nadia şi Năstase
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite