Căpitanul Dan Alexa şi-a luat azi la revedere de la Poli Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexa
Alexa

Fostul căpitan al echipei bănăţene s-a prezentat astăzi la reunirea lotului, însă doar pentru a-şi pentru a-şi lua adio de la colegi şi suporteri. Alexa a semnat cu Rapid imediat după ultima etapă de campionat.

Mijlocaşul a mărturisit că a ales Rapidul şi datorită faptului că acolo antrenor este Răzvan Lucescu. „Am semnat contractul după meciul cu Dinamo, practic devenisem liber de contract. Am avut o ofertă de la domnul Iancu imediat după terminarea campionatului, o ofertă care viza foarte mult viitorul meu, se punea foarte mult accent pentru a mă pregăti pentru cariera de antrenor. Pentru mine această ofertă a fost ca o mare onoare pentru că domnul Iancu se gândea la mine ca un eventual antrenor, însă am ales Rapidul, care m-a dorit într-adevăr foarte mult. Am ales Rapidul datorită atmosferei de acolo, a tot ce se întâmplă acolo, datorită faptului că antrenor va fi Răzvan Lucescu, pentru că îmi doresc să mai joc la un nivel maxim. Cred că dacă aş fi rămas la Poli exista riscul să mă plafonez", a declarat Dan Alexa marţi, într-o conferinţă de presă.

„Sunt bucuros că am ales Rapidul, e înfrăţită cu Timişoara, şi pentru suporteri e bine că nu e altă echipă. Am avut nevoie de schimbare, ştiu că voi mai juca cel puţin doi ani ca jucător, oferta Timişoarei era pe termen lung, includea începerea cariera de antrenor", a mai spus proaspătul jucător rapidist.

Căpitanul bănăţenilor din ultimii cinci ani a menţionat că a avut oferte şi din străinătate. „Am vorbit cu domnul Iancu tot timpul, i-am spus intenţiile mele, mă înţelege, doresc foarte mult să realizez la Rapid ce nu am realizat în cinci ani la Timişoara, să câştig trofee. Atunci când am decis se ştia deja că sunt probleme cu licenţa, iar când ţi se termină un contract te gândeşti la viitor. Dacă am fi câştigat campionatul şi am fi intrat în Champions League cu siguranţă nu plecam, era o motivaţie extraordinară. Am avut oferte şi de afară, nu s-au concretizat", a mărturisit „Chirurgul".

Regret tot, vestiarul, colegii, antrenorii, n-am cuvinte, de la portarii care deschid uşa, la domnul Iancu, toţi îmi vor lipsi. Am pus foarte mult suflet la Timişoara. E greu, m-am implicat total, îmi place să cred că am fost căpitanul echipei în cea mai bună perioadă", a mai spus Dan Alexa, care a discutat marţi, la stadion, şi cu suporterii echipei pe care a părăsit-o.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite