Dan Alexa: "Petrovici cere foarte multe, dar e apropiat de jucători"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătorii de la Poli Timişoara se înţeleg de minune cu noul antrenor, chiar dacă acesta scoate untul din ei la antrenamente şi nu tolerează indisciplina. Luni alb-violeţii vor pleca în cel de-al doilea cantonament al verii, la Flachau (Austria).

Căpitanul echipei bănăţene, Dan Alexa, spune că Petrovici este un antrenor exigent, însă ştie să se apropie de jucători. „Pune mult accent pe jocul cu mingea, este un antrenor căruia îi place să fie apropiat de jucători, dar care cere foarte mult în timpul jocului”, a declarat mijlocaşul alb-violet.

Acesta consideră că echipa trebuie să strângă rândurile, în ciuda vremurilor grele care afectează şi bugetele echipelor de fotbal. „Tuturor le este greu, este o perioadă delicată şi sunt multe probleme, nu doar în fotbal.  Sunt momente grele şi este bine să fim uniţi şi să ne vedem de treabă. Trebuie să fim maturi, să conştientizăm ce se întâmplă şi să ne pregătim cât mai bine”, a mai spus Dan Alexa.

„Sunt de patru ani la Poli, m-am simţit ca acasă aici, dar lipseşte ceva. Lipseşte acel trofeu pe lângă care am trecut de trei ori, în două finale de Cupă şi când am ocupat locul doi în campionat. Nu am câştigat încă nimic, iar peste ani doar asta va conta”, a declarat Alexa.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite