Dan Alexa: „Avem nevoie de suporteri”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bănăţenii joacă în această seară, de la ora 20.00, cel mai greu meci al debutului de sezon, cel puţin pe plan intern, cu CFR Cluj. Căpitanul echipei bănăţene cere sprijinul fanilor pentru partida cu campioană.

Cu două egaluri în primele două etape, Poli încearcă să obţină prima victorie în campionat chiar împotriva echipei care a câştigat competiţia sezonul trecut. „Sunt de două luni la echipă, văd cum se joacă şi pot să spun că fiecare meci poate fi considerat un derby pentru Timişoara. Jucăm împotriva echipei campioane a României trebuie să-i respectăm. Cred că va fi un meci frumos. Nu sunt mulţumit cu un egal, dar nu ar fi tragedie obţinerea acestui scor”, a spus antrenorul Vladimir Petrovici înaintea partidei.

Dan Alexa crede că publicul va purta echipa spre victorie în această seară. „Avem mare nevoie de suporteri. Dacă atmosfera va fi bună pe stadion vom uita de oboseala acumulată în ultimele meciuri”, a spus mijlocaşul bănăţean.

Altfel, ordinea publică la meciul de fotbal dintre Poli Timişoara şi CFR Cluj, programat duminică seara, va fi asigurată de nu mai puţin de 220 de jandarmi din gruparea mobilă şi 160 de agenţi ai societăţii de pază cu care clubul bănăţean are contract.

Rămâneţi pe www.adevarul.ro pentur a urmări desfăşurarea partidei în format live-text!

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite