Timişoara: Dan Alexa: "Nu aveam voie să primim gol aşa de repede"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Dan Alexa: "Nu aveam voie să primim gol aşa de repede"
Timişoara: Dan Alexa: "Nu aveam voie să primim gol aşa de repede"

Dan Alexa, căpitanul lui „Poli”, a văzut cartonaşul galben încă din minutul patru, astfel că a fost nevoit să joace un întreg meci cu prudeţă.

Mai citiţi:

Timişoara: Ciprian Marica: "Poli are o echipă bună, cu jucători valoroşi, dar noi am demonstrat că suntem mai buni"

Prea Mari ca să-i poţi învinge!

Timişoara: Liga Campionilor - o pălărie prea mare pentru "Poli"

Dan Alexa crede că şansele echipei timişorene la calificare s-au diminuat mult după înfrângerea de pe teren propriu, cu 0-2. „Tot ce contează e că avem şanse puţine pentru calificare. Acest rezultat e foarte prost. Va fi greu la Stuttgart. Dar ne vom juca şanele”, a spus Dan Alexa.

"Am făcut greşeli care ne-au costat"

Unul din cei mai experimentaţi jucătători din lotul timişorean a analizat la rece partida cu VFB Stuttgart. „Am făcut nişte greşeli şi asta ne-a costat. Nu aveam voie să prim gol atât de repede. Stuttgart e altceva faţă de Şahtior. Ucrainienii sunt mai tehnici, însă nemţii sunt mai bine organizaţi. Ai impresia că-i poţi învinge, dar te suprind când nu te aştepţi”, a mai declarat Alexa.

Problema indisponibililor

Căpitanul bănăţenilor susţine că echipa a suferit şi din cauza numeroaselor absenţe. „Cu Bouceanu, Parks, Curtean, Goga putea să fie altfel. Au fost multe indisponibilităţi şi asta s-a văzut. Dar cu toate astea, Stuttgart nu a fost cu o clasă peste noi”, a spus Dan Alexa.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite