Dan Negru: Stăteam gură cască la poveşti despre străzile din New-Orleans

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Negru şi Johnny Răducanu în culisele emisiunii "Plasa de stele"
Dan Negru şi Johnny Răducanu în culisele emisiunii "Plasa de stele"

La aflarea veştii că Johnny Răducanu a murit, Dan Negru, realizatorul emisiunii "Plasa de stele", de la Antena 1, a postat un mesaj emoţionant pe blogul său.

Dan Negru l-a cunoscut pe Johnny Răducanu la începutul anilor ’90, când Bela Kamocsa, unul din fondatorii trupei Phoenix, a organizat la Timişoara unul din primele festivaluri de jazz. "Făceam emisiuni muzicale la Radio Timişoara, pe atunci şi Bela m-a rugat să prezint evenimentul", a scris Dan Negru pe blogul său.

"Într-o seară, în culise, am stat la taclale şi am ascultat poveşti. Ţin minte culisele de atunci de la Teatrul Maghiar din Timişoara, îmbâcsit de fum de tigară şi cu amintirile de viaţă ale lui Johny. Aveam vreo 20 de ani şi stăteam gură cască la poveşti despre străzile din New-Orleans sau despre sfârcurile negreselor. Atunci, am facut şi niste poze, le am acasă, la Timişoara", a povestiti Negru.

Ultima poză cu Dan Negru şi Johnny Răducanu a fost făcută în urmă cu câteva luni, în culisele emisiunii Plasa de Stele, în care Johnny Răducanu a participat la un interviu haios.

Vezi interviul difuzat pe data de 4 aprilie 2011:

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite