Dan Alexa: "Mă bucură foamea de fotbal a suporterilor şi mă bucur că a revenit lumea la stadion"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Partida Poli - Steaua de pe stadionul "Dan Păltinişanu" se va disputa cu casă închisă după ce toate biletele au fost vândute. Jucătorii alb-violeţi speră ca publicul să îi ajute să învingă.

Fotbalişti de la Poli se bucură că vor juca cu casa închisă meciul de mâine seara cu Steaua. Căptanul Dan Alexa speră ca publicul să fie al 12-lea jucător pe arena „Dan Păltinişanu”. „Mă bucură foamea de fotbal a suporterilor şi mă bucur că a revenit lumea la stadion, sper să nu-i dezamăgim pe suporteri. Vreau ca la final să ne bucurăm împreună. Cred ca suporterii simt că este un moment favorabil, evoluţiile noastre din ultimul timp dau încredere”, a declarat Alexa.

Internaţionalul timişorean nu se aşteaptă la un meci uşor mai ales că o înfrângere în Banat îi îndepărtează pe stelişti de podiumul Ligii I. “Steaua îşi joacă practic ultima şansa la Timişoara. Au jucători valoroşi în lot, care pot face diferenţa. E o echipă de tradiţie şi cu siguranţă nu e un meci uşor. Dar, noi jucăm acasă şi trebuie să tratăm meciul ca atare”, a mai declarat Dan Alexa.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite