Dacă e vineri, la River Deck sunt prezentări de modă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto arhiva
Foto arhiva

În această seară, de la ora 23.00, terasa River Deck va fi gazda unei noi ediţii de modă pur românească. Designeri cunoscuţi îşi vor expune colecţiile din sezonul de vară 2011.

Cea de-a doua ediţie Fashion Fridays aduce pe podium colecţiile create de Andra Clitan, Alina Teglass şi Sofia Afrenie. Accesoriile vestimentaţiilor sunt semnate de Essenza. În cadrul evenimentului vor fi vernisate două expoziţii de fotografie.

Andra Cliţan este unul dintre cei mai apreciaţi designeri din România. În colecţia pe care o va prezenta, influenţa tradiţionalului se regăseşte în cadrul motivelor decorative utilizate, imprimate pe mătase sau voal.

Alina Teglass vine pe podium cu o colecţie de rochii de seară, create pentru ocazii special outdoor, care se adresează femeilor senzuale, carismatice şi încrezătoare în puterea lor de seducţie.

Sofia Afrenie, încă studentă la Timişoara, aduce în faţa publicului ţinute pline de culoare, cu diverse imprimeuri ce vin în armonie cu accesorii confecţionate din material reciclate şi pictate.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite