DOCUMENTE Zaher Iskandarani şi fiul său, învinuiţi de furt calificat. Rezultate controlului Enel: „Schema de montaj este corectă”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ziarul „Adevărul” a intrat în posesia unor documente care arată ce s-a descoperit cu ocazia controalelor efectuate la familia Iskandarani, în dosarul „Energy”. Documentele scot la iveală că dosarul de furt de curent este deschis încă din 2010. De asemenea, dintr-unul din acte reiese că la firma fiului lui Zaher nu s-au descoperit nereguli. 

Unul din documentele intrate în posesia „Adevărul” este un proces verbal de verificare, act ce poartă data zilei de ieri. Controlul a vizat clubul de fiţe deţinut de Rami Iskandarani pe bulevardul Vasile Pârvan, din Timişoara. Documentul arată că „schema de montaj este corectă”, iar contorul este conform. Inspectorii Enel au verificat şi situaţia de la firma „Le Dome Tabacco”, deţinută de Zaher Iskandarani. Concluziile reţinute în documentul intrat în posesia „Adevărul” este neinteligibil, dar avocatul lui Zaher Iskandarani, Adrian Gârbovean, susţine că nu au fost descoperite nereguli nici aici.





Tată şi fiu, învinuiţi de furt calificat

Cu toate acestea, atât Zaher Iskandarni, cât şi fiul său, Rami, sunt învinuiţi, aşa cum reiese din citaţii, de furt calificat, complicitate la rupere de sigilii şi complicitate la introducerea, modifica sau ştergerea, fără drept, a datelor informatice ori restricţionarea, fără drept, a accesului la aceste date, rezultând date necorespunzătoare adevărului, în scopul de a fi utilizate în vederea producerii unei consecinţe juridice. Avocatul familiei Iskandarani susţine că Zaher şi fiul său sunt nevinovaţi, dar are o explicaţie pentru implicarea „prinţului Banatului” în acest dosar. „Când spui Zaher Iskandarani atrage atenţia. Aşa îşi justifică şi ei (n.r. procurorii DIICOT) activitatea. Procurorii de la Parchetul Judecătoriei au peste 1.000 de dosare pe an, dar nu ies niciodată la televiziuni cu cazurilor lor. Asta este singura explicaţie, cu atât mai mult cu cât dosarul e din 2010, iar contractul cu Enel e încheiat în 2011. Cred că la DIICOT este cinea care gândeşte toate aceste acţiuni mediatice de amploare”, a spus Gârbovean.











image
image
image
image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite