Timişoara: Cea mai mare ţeapă imobiliară din Vestul României în 50 de volume de dosar DNA

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Cea mai mare ţeapă imobiliară din Vestul României în 50 de volume de dosar DNA
Timişoara: Cea mai mare ţeapă imobiliară din Vestul României în 50 de volume de dosar DNA

Procurorii Departamentului Naţional Anticorupţie (DNA) au instrumentat peste 50 de volume în ancheta judiciară care vizează escrocheria Radisson cu pagube de peste 3 milioane de euro.

Citeşte şi alte detalii interesante despre cea mai mare escrocherie din Vestul României:

Cea mai mare ţeapă imobiliară din Vestul României a început cu 100.000 de euro

EXCLUSIV Amendă record pentru avocatul unui arestat în cea mai mare escrocherie imobiliară din Vestul României

EXCLUSIV Cea mai mare escrocherie imobiliară din Vestul României

Arestarea celor doi artizani ai ţepei imobiliare Radisson, Ciprian Nistor şi Andrei Nadasdy (foto jos) a scos în atenţia publicului informaţii interesante privind ancheta DNA din acest caz. Procurorii anticorupţie au adunat, timp de un an de zile, probe din zeci de surse, în special documente contabile emise de diverse societăţi comerciale. Dosarul escrocheriei Radisson are peste 50 de volume.



A folosit dosarul ca tertip

În încercarea de a tergiversa arestarea clienţilor lor, avocaţii escrocilor Radisson au invocat volumul mare de documente din dosar pentru a obţine amânări ale procesului în care se judeca luarea măsurii preventive. Judecătorul nu s-a lăsat însă influenţat de acest tertip. „Tribunalul a apreciat solicitarea ca fiind neîntemeiată, având în vedere că ambii avocaţi prezenţi au asistat pe inculpaţi, atât în cursul audierilor de la Parchet, cât şi în cursul efectuării actelor de urmărire penală şi, pe care le consecinţă, timpul avut la dispoziţie pentru studierea dosarului a fost suficient”, a arătat judecătorul Anamaria Trancă.

Avocat dat afară şi amendat

Pentru că a forţat nota, unul dintre avocaţii escrocilor a fost dat afară din sală şi apoi amendat de judecător cu 5.000 de lei. În locul lui a fost adus un alt avocat din oficiu.  

Stau la arest 29 de zile

Escrocii Radisson au fost arestaţi preventiv luna aceasta, pe 29 de zile. Ciprian Nistor şi Andreas Nadasdy, cei doi timişoreni care au escrocat timp de mai mulţi ani peste 110 persoane fizice şi alte zeci de firme vor sta după gratii cel puţin 29 de zile. Decizia aparţine Curţii de Apel Bucureşti şi Tribunalului Bucureşti.

image

Citeşte alte detalii interesante despre cea mai mare escrocherie imobiliară din Vestul României şi află care a fost modul de operare al escrocilor astăzi pe timisoara.adevărul.ro

  

Citeşte astăzi detalii despre cum au ajuns la arest escrocii Radisson, ce amendă a luat avocatul lor şi ce tertipuri au încercat pentru a scăpa de arestare, în EDIŢIA DE TIMIŞOARA a ziarului

image
image
image
image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite