PORTRET: DJ Flipper încinge atmosfera în ringul de dans

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Filip-Florin Creţeanu, DJ Flipper
Filip-Florin Creţeanu, DJ Flipper

Din spatele pupitrului, tânărul reuşeşte de fiecare dată să-i ridice pe tineri în picioare şi să binedispună toată audienţa de care are parte în cluburi.

PROFIL
Născut. 19 aprilie 1986,Reşiţa
Educaţie. Facultatea de Ştiinţe Economice Timişoara
Experienţă. DJ de 2 ani.
Familie. Mai are un frate.

Dj Flipper, pe numele său adevărat Filip-Florin Creţeanu, a fost dintotdeauna pasionat de muzică în special de cea house. Talentul, dorinţa şi munca depusă de-a lungul timpului l-au ajutat să „înflorească” în această meserie şi l-au făcut să lupte mai mult pentru atingerea unor noi performanţe. Din copilărie a fost susţinut de către părinţi, în special de tatăl său care a terminat liceul de muzică şi pe care se pare că l-a moştenit. „Părinţii mei m-au susţinut încă de la început, iar mama chiar mă promovează de fiecare dată când are ocazia”, a spus DJ Flipper.
Ajuns în Timişoara, înainte de a fi DJ, Filip a început să frecventeze cursurile de dans hip hop, iar la scurt timp a ajuns profesor. Se poate spune că le-a încercat pe toate până în prezent deoarece a fost şi dansator, încălzind privirea tuturor fetelor de fiecare dată când apărea pe scenă. În spatele tuturor succeselor pe care DJ Flipper le-a avut şi le are se află bunul său prieten Geo Da Silva, pe care l-a întâlnit într-un club din Timişoara, la un eveniment susţinut de un post de radio naţional. Împreună au tot felul de proiecte care aduc noutăţi pe piaţa muzicală.

De la muzică la înot
Pe lângă această pasiune, muzica, DJ Flipper practică şi înotul. Antrenor îi este chiar tatăl său, care a fost mereu alături de el şi care l-a ajutat să câştige multe medalii. „De mic am început să practic înotul şi celelalte sporturi, tata m-a antrenat şi a fost mereu alături de mine, cu încurajări şi laude atunci când era cazul”, a spus DJ Flipper. Nu există vreun sport pe care Filip să nu-l fi practicat, de la cel mai popular, fotbalul, până la cele mai puţin cunoscute.

Şcoala de DJ
Vara când toţi tinerii se relaxează la mare sau la munte, DJ Flipper este în formă şi seară de seară stă în spatele platanelor în Discoteca Ring din Costineşti, alături de Geo Da Silva.
În prezent Filip urmează cursurile şcolii de dj pentru a-şi putea îndeplini visul. Vrea să demonstreze că are talent şi că va avea performanţe dacă va munci pentru o carieră de succes pe acest drum pe care abia l-a început.

Întrebări şi răspunsuri
De ce DJ şi nu altă meserie?
Pentru că sunt un tip energic şi vreau să fac ceea ce îmi place atât în viaţa personală, cât şi pe plan profesional, iar meseria de DJ îmi oferă satisfacţie în ambele. Asta am vrut să fac de mic, dar din păcate abia acum doi ani am putut să mă strecor în această lume a muzicii.

Care a fost ultima colaborare importantă şi cu cine?
Cea mai importantă colaborare a fost cu Geo Da Silva ca şi DJ, dar şi ca textier.

Unde ai mixat prima dată şi cum te-ai simţit?
Prima apariţie publică a fost la un eveniment în Feteşti, m-am simţit extraordinar când am văzut mulţimea din faţa mea şi mai ales că am avut tangenţe cu persoane publice.

Ce-i place
„Îmi place sportul şi nu în ultimul rând muzica deoarece starea pe care mi-o transmite muzica house în general este una pl[cută şi veselă în acelaşi timp. Ador să ies cu prietenii în oraş şi să mergem la mare sau la munte”, a spus DJ Flipper.

Ce nu-i place
„Cel mai mult detest minciuna şi mai ales să fiu eu cel care este minţit, nu-mi place dezordinea deoarece consider că în viaţă trebuie să ai mereu totul în ordine, în aşa fel încât să-ţi fie mai uşor”, a mai declarat DJ Flipper.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite