DEZASTRU ÎN ORAŞ Drumul spre civilizaţie trece prin infern

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Străzile din Timişoara sun pline de gropi. Pe unele din arete au apărut cratere cauzate de iarnă, dar pe altele autorităţile au uitat să mai facă reparaţii de ani de zile. Plătitorii de taxe şi impozite trebuie să lupte pentru normalitate.

Patronii şi angajaţii mai multor firme de pe Calea Moşniţei din Timişoara au ajuns în culmea disperării. Drumul spre şi dinspe serviciu este o adevărată aventură din cauza gropilor care sunt la tot pasul. „Drumul acesta ne este indispensabil, atât nouă cât şi locuitorilor din Plopi. Toţi ne rupem maşinile pe el”, a spus Adrian Boldan, administratorul unei firme din zonă. „De foarte mulţi ani nu a fost reparat. Acum am început să facem demersuri, dar nu ştiu de ce trebuie să facem presiuni să ajungem la o stare de normalitate”, a spus şi Miomir Vlascici, care a mai adăugat că acţiunea a fost făcută în numele firmelor din zonă.



VEZI AICI GALERIE FOTO

Autorităţile sunt depăşite de situaţie

Sorin Grindeanu, viceprimarul responsabil cu infrastructura în Timişoara susţine că nu cunoaşte situaţia concretă de pe Calea Moşniţei, dar o va verifica. „Nu ştiu dacă strada respectivă este inclusă în planul de reparaţii pe acest an”, a spus viceprimarul. În acelaşi timp, Grineanu a spus că imediat ce condiţiile meteo permit, vor începe lucrările de plombare a străzilor din Timişoara. „În mod sigur situaţia este neplăcută pe mai multe străzi din oraş. Au apărut probleme atât din cauza iernii, dar şi din cauza firmelor care au lucrat aşa cum au lucrat”, a spus Grindeanu.

image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite