EXCLUSIV Cutremur în Poliţie: control de la MAI la nivelul întregului judeţ. Şefii din Timiş se tem că vor fi schimbaţi de arădeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Controale peste controale în Poliţia Timiş. Săptămâna aceasta a fost trimis în teritoriu Corpul de Control al Ministrului Administraţiei şi Internelor. Şefii din Timiş cred că se doreşte schimbarea lor, cu poliţişti din Arad.

După incidentul de la Deta, s-a decis să fie verificată activitatea poliţienească din tot judeţul Timiş. Oficial, cei de la IPJ Timiş doar confirmă derularea controlului, însă nu dau relaţii referitoare la el. Neoficial însă, şefii sunt convinşi că ministrul Igaş urmăreşte să aducă pe funcţii arădeni. „Trebuie să ne facem buletine de Arad. Se va face regionalizarea cu şefi de Arad", ne-a spus unul dintre şefii din Timiş. „Probabil că vor fi schimbaţi unii şefi în urma controalelor. Ne verifică pe toţi pentru a găsi nereguli şi pentru a ne încurca să ne înscriem la eventuale concursuri pe posturile care vor rămâne libere", ne-a declarat un alt şef.

Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Timiş nu a dat detalii în legătură cu controlul care se desfăşoară în prezent, ci doar l-a confirmat. „Nu suntem în măsură să dăm informaţii în legătură cu controlul Corpului de Control al Ministerului Administraţiei şi Internelor", a afirmat Andreea Cinteză, de la Biroul de Presă al IPJ Timiş.

Şi chestorul Liviu Popa, şeful Poliţiei Române, a confirmat, pentru timisoara.adevarul.ro controlul: „Există în derulare un control tematic referitor la activitatea Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Timiş, dispus de la nivelul Ministerului Administraţiei şi Internelor".

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite