S-a stabilit programul sferturilor Cupei României: Poli - Gaz Metan se joacă pe 8 decembrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poli a eliminat Steaua în optimile Cupei României
Poli a eliminat Steaua în optimile Cupei României

Partida dintre Poli Timişoara şi Gaz Metan Mediaş, pentru accederea în semifinalele Cupei României, se va disputa pe 8 decembrie, pe stadionul "Dan Păltinişanu".

S-a stabilit programul sferturilor de finală ale Cupei României. Poli Timişoara va juca pe teren propriu, contra celor de la Gaz Metan Mediaş, meciul fiind programat pentru joi, 8 decembrie, de la ora 18-00. Partida va fi televizată pe două posturi TV: Sport.ro şi Dolcesport.
Între timp, alb-violeţii se pregătesc pentru jocul cu CSM Râmnicu Vâlcea, din etapa a 14-a a Ligii secunde. Partida de pe stadionul din Zăvoi se va desfăşura duminică, cu începere de la ora 14.00. Şi acest joc va putea fi văzut de suporteri în direct la televizor, pe Digi Sport.

Poli nu a câştigat niciodată la Râmnicu Vâlcea. Alb-violeţii au susţinut 12 partide în primele două eşaloane, însă cele mai bune rezultate au fost două egaluri, restul partidelor fiind câştigate de echipa gazdă. Ultimul meci de la Vâlcea, cu Chimia, a avut loc în anul 2000 şi a fost câştigat de gazde cu 2-0.


Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite