Cumpărătorii tip bufniţă scapă de aglomeraţie făcând cumpărături la miezul nopţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hipermarketurile au fost deschise şi noaptea
Hipermarketurile au fost deschise şi noaptea

Sute de timişoreni au luat cu asalt noaptea trecută magazinele cu program non stop. Doamnele sunt nemulţumite că sunt prea puţine oferte, iar rafturile sunt mai mult goale în miez de noapte.

Ca în fiecare an, în săptămâna Crăciunului, febra cumpărăturilor îi cuprinde atât de mult pe oameni încât sunt dispuşi să facă sacrificii pentru a avea masa plină. În ultimele două zile, după ora 16.00 marile bulevarde din oraş care duc spre centrele comerciale au fost practic sufocate. Poliţia Rutieră a făcut cu greu faţă traficului din oraş, iar cei mai odihniţi au profitat de programul non stop al unor hypermarketuri şi au ales să meargă în miez de noapte la cumpărături, de unde s-au întors cu coşurile pline.



„Am preferat să vin acum pentru că este mai puţină lume. Nu este aprovizionat cum trebuie, acum puneau pe rafturi. Preţurile sunt bune, dar sunt prea puţine oferte”, a spus Simona Lup, o femeie casnică. Aceasta a ieşit pe poarta magazinului în jurul orei 24.00 şi a fost la cumpărături împreună cu copiii.

Oferte mai bune la unguri

Oamenii au cumpărat de la detergenţi şi dulciuri până la băuturi şi carne sau alte produse necesare unei mese de Crăciun. O altă cumpărătoare nocturnă este Viorica Plămădeală, o pensionară din Timişoara. Aceasta s-a declarat total nemulţumită de preţurile de pe rafturi. „La unguri sunt în perioada asta reduceri de 50 la sută şi încă 5 sau 10 la sută după Anul Nou. Aici e invers, cresc preţurile”, a spus Viorica Plămădeală.



Şi bărbaţii au prins microbul cumpărăturilor. Martin Daniel, zis Zozo, de profesie antrenor, a ieşit cu familia la cumpărături în miez de noapte. „Nu este aglomerat. A fost mai devreme fiul şi s-a întors din cauza aglomeraţiei. Ofertele sunt bune”, a spus bărbatul. Reprezentanţii centrelor comerciale spun că şi în acest an vânzările au fost însemnate. Timişorenii care rămân fără provizii nu trebuie să îşi facă griji pentru că marile magazine se redeschid în a doua zi de Crăciun.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite