Cum se mai fură din maşini în Timişoara: hoţii bruiază alarmele auto

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Hoţii bruiau cu un dispozitiv comanda de închidere a maşinii, iar portierele autoturismului rămâneau deschise, după care în câteva secunde de la dispariţia deţinătorului de lângă maşina, suspectul sustrăgea valori din interior.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti a reieşit că Florin Daniel, de 33 de ani, din Bucureşti, folosea un dispozitiv electronic asemănător unei telecomenzi ce emitea semnale pe o frecvenţă care bruia telecomenzile auto. Cu ajutorul unui astfel de dispozitiv, în momentul în care conducătorul auto cobora grăbit şi pleca de lângă autoturism, hoţul bruia cu acel dispozitiv comanda de închidere a maşinii, iar portierele maşinii rămâneau deschise. În câteva secunde de la dispariţia deţinătorului de lângă maşina, suspectul sustrăgea bunuri din interiorul maşinii.

"Persoana în cauză a fost reţinută pe bază de ordonanţă de reţinere, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentată Judecătoriei Timişoara cu propunere de arestare preventivă", a spus Emil Andrei, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Timiş.

Citeşte şi alte materiale scrise de jurnalistul Gerhald Ernst pe blogul acestuia!

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite