Culmea reparaţiilor la drumuri: lucrare programată să reziste o lună, a ţinut 48 de ore

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria Timişoara a refuzat să facă recepţia unei lucrări de reparaţii la drumuri pe motiv că gropile au reapărut după doar 48 de ore. Directorul firmei care a făcut lucrările dă vina pe materialul prost cumpărat de la altă firmă.

Primarul Gheorghe Ciuhandu a anunţat astăzi că a refuzat să semneze „ca primarul” o lucrare prost făcută de societatea RSG, una din firmele care trebuie să cârpească gropile din nordul oraşului. „E vorba de nişte reparaţii care au ţinut 48 de ore. În două zile gropile au reapărut”, a spus Ciuhandu. Directorul societăţii, Victor Gozob spune că vina îi aparţine firmei care i-a livrat mixtura asfaltică. „De vină a fost calitatea proastă a asfaltului. Practic am pierdut doar manopera pentru că banii de materiale îi vom recupera”, a spus Gozob.

Lucrările de reparaţii la drumuri se realizează cu mixtură asfaltică şi nu sunt programate să ţină foarte mult, dar nici chiar 48 de ore. „În mod normal ar trebui ca gropile să nu apară până la primăvară, dar depinde de precipitaţii şi temperaturi. Practic e o reparaţie provizorie”, a spus la începerea lucrărilor de reparaţii, Sergiu Epure reprezentantul uneia din firmele care astupă gropile din oraş.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite