După trei luni de incertidudine, Cristian Mejia poate juca pentru "Poli"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristian Mejia
Cristian Mejia

Columbianul care a venit la Timişoara de mai bine de trei luni a primit în sfârşit dreptul de a juca pentru echipa bănăţeană, FIFA permiţându-le alb-violeţilor să legitimeze jucătorul, acesta fiind disponibil astfel pentru returul campionatului.

„FIFA ne-a trimis un aviz provizoriu care spune că jucătorul se poate legitima. Îl vom putea folosi, din retur, în campionatul intern. Nu poate juca la Zagreb, deşi noi am insistat”, a spus Gheorghe Chivorchian, directorul executiv al clubului timişorean. Cristian Mejia este obiectul unui litigiu între clubul de unde a venit la „Poli”, Deportes Tolima, şi gruparea care l-a format, litigiu care a împiedicat legitimarea jucătorului până acum.

Sabău e mulţumit de tur

Ioan Ovidiu Sabău a făcut un bilanţ succint al primei părţi a sezonului şi consideră că echipa iese pe plus. „Am pierdut doar două meciuri în campionat, unul acasă, unul în deplasare, cred că e destul de bine. Echipa a arătat fotbal în unele momente, însă ritmul cu meciuri din trei în trei zile ne-a afectat. Am jucat 29 de meciuri în prima jumătate a sezonului, iar majoritatea jucătorilor nu sunt obişnuiţi cu asta. Am ajuns la Braşov fără vlagă. Înfrângerea din ultima etapă poate avea şi o parte pozitivă, poate să ne trezească la realitate”, a spus antrenorul de la „Poli”.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite