Cristi Minculescu: “Sunt recunoscător persoanei care a amânat să iau liftul”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Solistul trupei Iris s-a revăzut cu Dorel Săndesc, șeful clinicii ATI a Spitalului Județean, omul căruia îi datorează noua viață. Cristi Minculescu și colegii său au cântat pentru 1.300 de medici anesteziști

Dacă pe Cristi Minculescu îl întrebi câți ani are, el vă răspunde: doi! Sunt doi ani de când solistul de la Iris a trecut printr-o mare cumpănă și a scăpat cu viața după un transplant de ficat. Încăpățânat, ca un rocker adevărat, Minculescu nu accepta în ruptul capului că avea probleme grave de sănătate. Medicul Dorel Săndesc, șeful clinicii de Terapie Intensivă de la Spitalul Județean din Timișoara, cu care era deja bun prieten, i-a spus verde-n față: “Dacă nu facem operația mai trăiești doi ani”. A urmat transplantul efectuat la o clinică din Germania, iar acum Cristi Minculescu are o viață nouă.

Îi mulțumesc încă o dată omului care a amânat să iau liftul. E greu de vorbit despre prietenia care mă leagă de Dorel Săndesc. Din cauza lui sunt astăzi aici și mai pot să cânt. Nu am să pot niciodată să mă revanșez în totalitate. Nu cred că pot să îi întorc serviciul, dar eu mă străduiesc. Pentru mine Banatul a devenit un loc special. Afectiv, emițional, e un loc aparte. Iar Dorel Săndesc sunt convins că o să primească de un milion de ori binele pe care l-a făcut oamenilor”, a declarat Cristi Minculescu.

Iris a venit la Timișoara la invitația lui Dorel Săndesc, la cea de a opta ediție a Congresului rezervat medicilor anesteziști, la care iau parte 1.300 de ansteziști veniți din țară și de pe toate continentele. Iris a susținut aseară un concert în clubul La Cinema, unde medicii au uitat de griji și s-au dezlănțuit pe muzica legendarilor rockeri.

Turneu la 30 de ani

Cristi Minculescu a dezvăluit că la anul Iris va susține un mega-turneu prin țară, care va marca 30 de ani de activitate muzicală. Totodată vor scoate și un nou disc în 2012. “Mă simt viu. Mă simt bine. Iar ce vom face pentru aniversarea celor 30 de ani de activitate va fi o mare surpriză. Va fi cel mai grandios turneu din istoria trupei”, a mai spus Minculescu.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite