CRIMĂ Vărsare de sânge la Timişoara după ce un doctor şi-a măcelărit tatăl pe casa scării GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul de 74 de ani a murit în chinuri în urma unui conflict cu fiul său, care este bolnav psihic. Totul a pornit de la o ceartă, dar tânărul nu s-a putut stăpâni, a pus mâna pe un cuţit şi şi-a ucis tatăl pe casa scării. Unul dintre poliţiştii ajunşi la faţa locului spune că victima avea 20 de răni de cuţit, iar gâtul şi stomacul au fost despicate cu cuţitul de 14 centimetri. În timpul crimei, soţia victimei dormea,

Clipe de groază, în această noapte, într-un imobil istoric din centrul Timişoarei. Un bărbat de 74 de ani a fost ucis cu cruzime de fiul său, fost medic. Agresorul este bolnav psihic. Se pare că victima s-ar fi certat cu fiul său, care s-a enervat, şi-a fugărit tatăl prin apartament cu un cuţit, după care l-a ucis cu repetate lovituri de cuţit în casa scării. La toate scenele au fost martori vecini, ei fiind cei care au apelat disperaţi la 112 pentru sprijinul poliţiei şi ambulanţei.

CLICK AICI PENTRU FOTOGALERIE (atenţie, imagini explicite)

image

Medicii sosiţi la faţa locului au încercat să salveze viaţa victimei, dar bărbatul pierduse prea mult sânge. În plus, gâtul şi stomacul i-au fost despicate de bolnavul psihic cu un cuţit de cu lama de 14 centimetri. Mai multe porţiuni din casa scării au fost umplute cu de sângele victimei. În timpul crimei, soţia victimei dormea liniştită în locuinţă, femeia fiind sub efectul sedativelor. Nici măcar după crimă femeia nu a fost capabilă să înţeleagă ce s-a întâmplat. În blocul groazei au sosit mai multe rude ale victimei, care au povestit că agresorul ar mai fi încercat în trecut să îşi ucidă tatăl.

image

După ce şi-a ucis tatăl, fiul a lăsat arma crimei în chiuveta din bucătărie, el fiind găsit de poliţişti în locuinţă. Agresorul a fost reţinut de poliţie şi introdus în arestul Inspectoratului de Poliţie Timiş. În această dimineaţă, la autopsie se va stabili cu exactitate câte lovituri de cuţit au fost aplicate victimei.

Citeşte şi alte materiale scrise de jurnalistul Gerhald Ernst pe blogul acestuia!

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite