Timişoara: Crimă lângă mănăstirea de la Şag

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii au găsit un cadavru carbonizat, care a fost înjunghiat, şi o canistră cu benzină la doi paşi de lăcaşul măicuţelor de la mănăstire.

Poliţiştii bănuiesc că se confruntă cu o posibilă crimă, iar primele indicii arată că victima a fost măcelărită cu un obiect ascuţit, iar apoi este foarte posibil ca ucigaşul să încerce să îşi şteargă urme şi să incendieze cadavrul.

Lângă cadavru poliţiştii au găsit rămăşiţele unei canistre în care se afla benzină şi o ţigară, iar vegetaţia şi era arsă pe o suprafaţă de câţiva metri în jurul cadavrului, care se pare că a fost acoperit cu frunze uscate şi apoi incendiat. Criminaliştii au împânzit locul în care a fost descoperit trupul carbonizat, care era atât de ars încât poliţiştii nu au putut să stabilească dacă victima este bărbat sau femeie. Macabra descoperire a fost făcută în această seară, de un bărbat care se plimba prin pădure, la doar câteva sute de metri de mănăstirea de la Şag.

„Se pare că acel cadavru este acolo de aproximativ patru zile. Are o tăietură adâncă pe burtă. Încercăm să identificăm persoana după amprente”, a spus comisarul şef Gheorghe Popescu, adjunctul şefului Poliţiei Timiş. Lângă cadavrul, poliţiştii au descoperit o canistră de benzină, iar criminaliştii susţin că este foarte posibil ca victima să fi fost ucisă în altă parte, iar ucigaşul a transportat cadavrul în pădure. Criminaliştii încearcă să găsească indicii sau urme lăsate de criminal.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite