Crăciuniţele se dau bonus pentru Moş Crăciunii de închiriat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bănăţenii care îl vor închiria pe Moş Crăciun vor primi şi o crăciuniţă
Bănăţenii care îl vor închiria pe Moş Crăciun vor primi şi o crăciuniţă

Joburile pentru crăciuniţe sunt mai puţine anul acesta decât în anii precedenţi, aşa că acestea intră acum în preţul Moş Crăciunilor.

Ofertele de angajare pentru joburile sezoniere sunt mai puţine cu până la 30 la sută anul acesta, comparativ cu alţi ani, conform unei publicaţii de profil. Până acum, crăciuniţele erau printre cele mai căutate în perioada sărbătorilor.

Ele erau cele care, împreună cu spiriduşii, sau Moşul, făceau spectacol pentru toată lumea. „Sunt mai puţin căutate. Lumea încearcă să mai economisească”, a spus Mihai Niculescu, reprezentant al unei firme care contractează crăciuniţe.

Doi la acelaşi preţ
Site-ul de recrutare eJobs a înregistrat şi 5.000 de oferte din persoanelor care erau dispuse ca, de sărbători, să-şi pună căciuliţe şi să întreţină atmosfera la diferite evenimente. „Dacă este să ne referim la joburi pentru crăciuniţe, da, a scăzut numărul de oferte în ultima vreme”, a apreciat Gabriela Crainic, specialist în resurse umane al Manpower pentru zona de Vest.

Reprezentanţii firmelor care se ocupă cu recrutarea persoanelor pentru joburi de crăciuniţe, spiriduşi sau Moş Crăciuni din Timişoara, s-au gândit şi la varianta de a face pachete speciale. Astfel, crăciuniţele vor fi oferite bonus la contractarea unui moş. „Crăciuniţele şi spiriduşii au de suferit, chiar dacă nu costă foarte mult în plus, se adaugă la preţul pachetelor doar câteva sute de mii pentru o crăciuniţă”, a mai spus Mihai Niculescu.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite