Pavarotti din Banat despre Iustin de la „Românii au talent”: „Aici nu are şanse. Viitorul lui e afară”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Costel Busuioc
Costel Busuioc

Ajuns celebru printr-un concurs de talente organizat în Spania, Costel Busuioc se declară impresionat de talentul tânărului din Bacău care a uimit o ţară întreagă la emisiunea „Românii au talent”. Costel Busuioc spune însă că şansele lui Iustin sunt în străinătate.

VIDEO Drama lui Costel Busuioc, Pavarotti din Banat: ridicat din sărăcie, se întoarce în anonimat

Privite în ansamblu poveştile de viaţă ale lui Costel Busuioc şi Iustin Ianău sunt oarecum asemănătoare. Costel Busuioc a pornit din sărăcie, a fost cioban la oi şi a ajuns să lucreze ca zidar în Spania, iar acolo s-a făcut remarcat cântând pe şantier şi mai apoi la concursul de talente organizat de televiziunea publică. Traseul de după concurs al lui Costel a fost cu suişuri şi coborâşuri. Busuioc susţine că pentru Iustin Ianău, vârsta şi posibilitatea de studii sunt un mare avantaj. „Are o voce super şi foarte rară în lume. De regulă cei care cântă aşa sunt castraţi. Băiatul este foarte tânăr şi dacă pune mâna şi studiază are toate şansele să facă o carieră afară”, a spus Costel Busuioc.

Costel Busuioc a aflat ultimul că i s-au anulat concerte

Artistul crede că băiatul remarcat la „Românii au talent” nu are nicio şansă în ţară. „Afară o să trăiască foarte bine. Aici e clar că nu va avea şanse, este şi perioada aceasta. Eu zic să băiatul o să aibă succes”, a mai spus Costel.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite