Costel Busuioc: „Mi s-a pus pe masă 100.000 de euro cash să cânt manele, dar am refuzat”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tenorul Costel Busuioc, devenit faimos după ce a câştigat concursul “Hijos de Babel”, de la televiziunea public spaniolă, a declarat că a refuzat sume importante de bani de la manelişti.

Costel Busuioc a făcut o declaraţie şocantă într-un interviu acordat pentru www.opiniatimisoarei.ro. Acesta a dezvăluit că i s-au oferit foarte mulţi bani pentru a cânta manele, însă nu s-a lăsat ispitit. “Mi s-a pus pe masă 100.000 de euro cash să cânt manele, dar am refuzat. Construcţia mea e de aşa natură încât nu pot să fac asta de dragul banilor. Mi s-au oferit sume imense. Eu provin dintr-o familie spirituală, nu pot să fac aşa ceva”, a spus Costel Busuioc, pentru Opinia Timişoarei.

L-au pus să divorţeze

Mai mult decât atât, zidarul transformat peste noapte în vedetă, a fost pus într-o situaţie cel puţin ciudată. “Mi s-a mai propus odată sa divortez de nevasta mea, ca sa fiu comercial. Oferta venea din străinătate, bineînţeles că am refuzat, din aceleasi motive”, a mai declarat Busuioc.

Vrea să plece din ţară

Costel Busuioc, originar din satul Ghilad, a impresionat o lume întreagî cu vocea sa după ce a participat la emisiunea “Hijos de Babel”, de la televiziunea public spaniolă. Tenorul trăieşte doar din muzică, dar şi cu o bursă lunară de 2.000 de dolari, care o primeşte de la Fundaţia Dinu Patriciu. “Probabil că atunci când se va termina această bursă, la finalul anului, voi şi pleca din România”, a mai spus Busuioc.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite