Costel Busuioc: “Nu am de gând să cer bani celui care m-a lovit”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Costel Busuioc a ajuns la Urgenţe
Costel Busuioc a ajuns la Urgenţe

Invitat la B1 TV, la emisiunea moderată de Ion Cristoiu, Costel Busuioc a vorbit despre incidentul neplăcut prin care a trecut în urmă cu o săptămână, când a luat bătaie într-o spălătorie din Timișoara

Costel Busuioc a ținut să pună la punct mai multe neadevăruri care au apărut în presă după bătaia pe care a luat-o în spălătoria din Timișoara. Acesta a declarat în emsiunea lui Ion Cristoiu, de la B1 TV, că nu a are de gând să ceară despăgubiri interlopului care l-a lovit, chiar dacă unele ziare au scris că are pretenții la 3.000 de euro.

Nu îl voi da în judecată pentru bani. Niciodată nu o să cer bani. Am citit și eu că voi cere 3.000 de euro. Nu mă compromit nici pentru trei milioane de euro. Un creștin nu are dreptul să facă acest lucru. E o chestie de principiu. Eu am terminat cu acel om, de restul se ocupă poliția și celelalte organe abilitate”, a declarat Costel Busuioc.

"Nu știa că sunt Costel Busuioc"

Artistul timișorean a vorbit despre incidentul la care a avut ghinionul să fie părtaș. “Sunt convins că omul nu știa că eu sunt Costel Busuioc. Eram în mașină, iar când am coborât să cer bonul fiscal nu am apucat nici să spun bună ziua... Mi-a dat el bună ziua. Eu am ajutat o prietenă, care avea șapte covoare. Îi trebuia bonul pentru că vroia să se justifice față de o colegă. Dacă omul îmi spunea că nu se poate să dea bon aș fi înțeles. Dar nu am apucat să vorbesc cu el”, a mai spus Busuioc.

Costel Busuioc afirmă că polițiștii de la Secția 3 și-au făcut datoria, iar dosarul este gata și va intra curând pe rol.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite