Cosmin Contra a venit la reunirea lotului, dar nu s-a dezechipat din cauza unei dureri de gât

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Contra a predat ştafeta lui Valentin Velcea
Contra a predat ştafeta lui Valentin Velcea

Demis din postura de antrenor principal, Cosmin Contra s-a prezentat astăzi la stadionul “Dan Păltinişanu”, însă a invocat o răceală şi nu s-a dezechipat. Acesta spune că mâine va fi la antrenamente alături de colegii săi.

Antrenamentul de astăzi al fotbaliştilor de la Poli Timişoara a fost condus de Vali Velcea, fostul secund al lui Cosmin Contra, proaspăt demis de Marian Iancu şi de căitanul Dan Alexa. „Guriţă” s-a prezentat la stadionul “Dan Păltinişanu”, însă nu s-a dezechipat pentru antrenamente, invocând că este răcit.

„Azi sunt indisponibil, mă doare gâtul. Dar de mâine vin la antrenament, sunt jucătorul echipei. Gata cu presa, nu mai vreau să vorbesc. Antrenorul echipei este Velcea, vedeţi comunicatul lui domnu Iancu”, a declarat Cosmin Contra.

Contra a urmărit antrenamentul jucătorilor din sala de forţă, a stat de vorbă cu Vali Velcea, iar apoi a urcat în maşină şi a plecat.

Jucătorii de la Poli au primit şi vestea pe care au aşteptat-o. Este oficial, etapa a 19-a nu se va mai disputa în acest an, ci în 2011. Site-ul Ligii Profesioniste de Fotbal a anuntat că Federaţia Româna de Fotbal a aprobat cererea de amânare a rundei cu numarul 19.

Negocieri cu Uhrin jr.

Între timp, conducătorii echipei l-au însăcinat pe Daniel Stanciu să discute cu Duşan Uhrin junior, liber de contract, după ce şi-a reziliat contractul cu AEL Limassol. „Mă tentează să mă întorc la Timişoara, mai ales că în prezent sunt liber de contract. Îmi place oraşul şi cunosc în amănunt echipa. Dacă vin din nou pe banca Timişoarei, vreau să demonstrez că atât eu, cât şi echipa, putem mai mult împreună. Poli are un lot foarte bun”, a declarat, pentru Adevărul, Duşan Uhrin junior.


Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite