Cosmin Contra, antrenorul din umbră

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În cazul în care Vladimir Petrovici va accepta oferta Federaţiei Sârbe de a prelua naţionala, situaţie care se va lămuri azi, Poli Timişoara are pregătită o variantă de staff tehnic format în mare parte din bănăţeni.

Antrenorul principal va fi Cosmin Contra, însă cum experimentatul jucător nu are încă licenţa PRO, necesară pentru a fi numit oficial în acest post, „Guriţă” va avea probabil altă funcţie „pe hârtie”. În aceste condiţii, antrenor principal va fi probabil Vali Velcea, iar banca tehnică va fi completată de Iosif Rotariu şi Marius Bratu, antrenorul cu portarii fiind singurul non-bănăţean.

„Deocamdată îl avem antrenor pe domnul Petrovic, care are ofertă de la Federaţia Sârbă de Fotbal, iar probabil că în cursul zilei de astăzi sau mâine vom avea un răspuns concret. Noi ne-am şi gândit deja la noul staf tehnic. Noul staf îi va avea în componenţă pe Cosmin Contra, pe Vali Velcea, pe Iosif Rotariu şi pe Marius Bratu. Noi încercăm să dăm credibilitate celor născuţi şi crescuţi la Timişoara, şi dorim ca împreună să readucem publicul în tribune şi galeria alături de echipă”, a spus preşedintele clubului alb-violet, Gheorghe Chivorchian.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite