Contra: „Soţia m-a convins să nu renunţ”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătorul lui Poli Timişoara şi-a explicat reacţia nervoasă de la finalul partidei cu Bistriţa şi motivele pentru care a ales până la urmă să nu renunţe prematur la cariera de jucător.

Fotbalistul intră într-o perioadă de „silenzio stampa” autoimpus şi promite că se va concetra la fotbal fără să se mai lase afectat de problemele care apar pe teren sau în afara lui. „Îmi menţin în continuare părerea că arbitrul a greşit. Am greşit şi eu, pentru că i-am dat ocazia să mă elimine, l-am împins pe acel jucător şi arbitrul e acoperit de regulament. Am jucat în multe locuri, iar maniera de arbitraj e complet diferită în România. Tot timpul am avut impresia că arbitrul a încercat să enerveze echipa noastră”, a declarat Cosmin Contra.

„Rog şi presa să nu mă mai caute o perioadă, să vorbească mai mult colegii mei, pentru că am nevoie de linişte. Am venit aici să joc de plăcere, nu vreau să mă mai enervez. Am fost foarte nervos după meci, am dat nişte declaraţii care nu au prea multe în comun cu ceea ce gândesc. Campionatul românesc a crescut mult în ultimii ani, echipele mici s-au întârit şi pot pune probleme oricui”, a mai spus „Guriţă”.

Acesta a mărturisit că în acest moment nu ştie dacă va continua la Poli şi după expirarea contractului, peste o lună. „Am avut o noapte albă după meci, n-am putut să dorm. Am vorbit cu antrenorul, m-au sunat coechipierii, preşedintele, însă cea care m-a convins să continui a fost soţia mea. Am revenit pentru că nu sunt un laş, încă mai pot să joc şi vrea să ajut echipa atât cât îmi stă în putinţă. Am contract până la 31 august, sper să ajut echipa să ajungă în grupele Liga Europa. În acest moment nu ştiu dacă voi semna un nou contract după acea dată. Oricum, alte oferte nu am”, a declarat Contra.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite