Cornelia Corescu primea mită geluri de duş şi loţiuni de corp? Vezi ce a găsit DNA în biroul ei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fosta şefă a Inspectoratului Teritorial de Muncă este cercetată de DNA într-un al doilea dosar penal. Cornelia Corescu trebuie să explice motivele pentru care ştampilele mai multor firme au fost găsite în biroul ei. În plus, cea care a fost trimisă în judecată într-un alt dosar pentru că a cerut bani pentru PDL, trebuie să explice şi dacă a acceptat mită de la un renumit hotel din Timişoara.

Cornelia Corescu rămâne în atenţia DNA. Descinderile din sediul Inspectoratului Teritorial de Muncă Timiş, atunci când Cornelia Corescu a fost reţinută pentru audieri, iar mai mulţi angajaţi ai instituţiei au dat declaraţii din care a reieşit că importanta membră PDL Timiş a făcut intervenţii în favoarea partidului, scot la iveală noi amănunte.

Surse din rândul DNA susţin că în biroul Corneliei Corescu au fost găsite o serie de ştampile de la mai multe firme din judeţul Timiş, precum şi ordine de plată, dar şi o serie de alte documente în original. În plus, într-unul dintre dulapurile Corneliei Corescu au fost găsite mai multe geluri de duş, loţiuni de corp, dar şi un ceas, toate obiectele purtând sigla unui hotel din Timişoara.

Procurorii DNA încă nu au terminat cercetările în acest caz, fosta şefă a ITM Timiş urmând să fie audiată, la fel ca şi patronii acelor firme, respectiv cei din conducerea hotelului. În acest dosar, Cornelia Corescu ar putea să fie acuzată de comiterea infracţiunilor de primire de foloase necuvenite şi conflict de interese.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite