Copil de 13 ani omorât de nevoia de adrenalină a propriei surori într-un grav accident rutier în Timiş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Maşina în care se afla băiatul de 13 ani, sora lui, de 19 ani, şi alţi trei prieteni, s-a răsturnat de mai multe ori pe câmpul de lângă şosea. Forţa impactului a făcut ca băiatul să fie azvârlit din maşină, iar vehiculul să se răstoarne peste micuţ. De vină pentru moartea băiatului e chiar sora lui.

Gravul accident de circulaţie a avut loc pe şoseaua ce leagă Timişoara de Sânnicolau Mare. Cinci tineri din Tomnatic - toropiţi de căldură - au decis să facă un drum până la Sânnicolau Mare, unde ar fi trebuit să bea un suc rece, după care să se întoarcă acasă. S-au suit cu toţii într-un autoturism Opel Astra, condus de o tânără de 19 ani.

În căutarea de adrenalină, tânăra de 19 ani a călcat puternic pe pedala de accelaraţie şi a ales să facă o serie de depăşiri periculoase. Una dintre depăşiri a fost, însă, fatală. Tânăra s-a asigurat că din sens contrar nu vine nicio maşină, după care s-a băgat în depăşire. Nu a fost atentă, astfel că la reintrarea pe sensul ei de mers, Opelul a acroşat cu partea din spate maşina pe care tocmai o depăşise. Opelul a ajuns în şanţul de pe marginea şoselei, după care autoturismul s-a dat de mai multe ori peste cap.

image

Foto: Şi sora băiatului a suferit răni serioase

Băiatul de 13 ani a fost aruncat afară din maşină, iar Opelul s-a răsturnat peste trupului minorului. Echipajele de ambulanţă sosite la faţa locului nu au putut să îl mai salveze pe băiat. Celelalte patru persoane din maşină au fost transportate în stare gravă pe patul de spital.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite