Timişoara: copil de 12 ani spulberat pe zebră de un taximetrist grăbit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Copilul de 12 ani se întorcea de la şcoală şi mai avea de parcurs doar câţiva metri până să ajungă acasă. Martorii oculari spun că şoferul taxi-ului a frânat înainte de zebră pentru a evita un şoc cu limitatoarele de viteză, dar după ce a trecut de acestea a accelerat brusc. Copilul a fost trântit la pământ de maşină, având nevoie de investigaţii complexe la spital.

Accidentul a avut loc în această seară pe Calea Şagului din Timişoara.Taximetristul se afla în timpul liber, martorii din trafic remarcându-l datorită vitezei din trafic. Şoferul taxi-ului a frânat în dreptul limitatoarelor de viteză aflate la mică distanţă de zebră, astfel că minorul a crezut că poate traversa în siguranţă. Nu a fost aşa, pentru că taximetristul a accelerat brusc, cel mai probabil, în încercarea de a traversa înaintea copilului. Nu a reuşit, astfel că băiatul a fost izbit de Dacie şi trântit pe şosea.

image

Văzând ce a făcut, şoferul l-a suit pe minor în maşină şi s-a prezentat cu acesta la urgenţe. Aici, victima a fost supusă unor investigaţii complexe, exitând riscul să fi suferit răni la nivelul capului. Din fericire, temerile nu s-au confirmat, băiatul fiind externat. Pe de altă parte, şoferul prea grăbit a rămas fără permis.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite