Un copil de 4 ani a fost rănit grav de un bărbat beat şi fără permis. Vinovatul a fugit de la locul accidentului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şoferul a fost prins de poliţişti la scurt timp de la incident
Şoferul a fost prins de poliţişti la scurt timp de la incident

Accidentul a avut loc pe strada Bujorilor din Timișoara. Copilul de patru ani se afla pe bordura din marginea drumului când a fost lovit de o mașină cu numere de Italia.

După producerea accidentului conducătorul auto a părăsit locul faptei fără să anunțe poliția, chiar dacă în urma copilul a  fost rănit grav şi transportat de urgenţă la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. În urma investigaţiilor a fost depistat conducătorul auto implicat în accident,ca fiind C. MIRCEA, de 22 ani, din Timişoara, care a şi recunoscut fapta comisă. De asemenea, polițiștii au stabilit că bărbatul se afla sub influența băuturilor alcoolice, valoarea indicată de aparatul alcooltest a fost de 0,63 mg/l, alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice, unde acesta a refuzat recoltarea de probe de sânge.
Mai mult, bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicul.

"Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor abilitate, refuzul de recoltare a probelor biologice, conducerea unui autoturism pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicul şi consumul de băuturi alcoolice după producerea unui accident de circulaţie în urma căruia a rezultat vătămarea uneia sau mai multor persoane", a declarat Andreea Cinteză, purtătorul de cuvânt de la IPJ Timiș.
Conducătorul auto, C. MIRCEA, a fost reţinut de către poliţiştii rutieri, pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat astăzi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite