Numărul copiilor care comit infracţiuni în Timiş s-a dublat faţă de anul trecut

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tot mai mulţi minori aleg să încalce legea
Tot mai mulţi minori aleg să încalce legea

Poliţiştii au cercetat peste 600 de copii pentru furturi, tâlhării, jafuri şi omoruri. Doi fraţi, Florin şi Cristian Farcaş, de 15 şi 17 ani, au fost arestaţi pentru că au ucis un bărbat din localitatea Alioş pentru ciocolată şi ţigări.

 Alţi doi minori, ambii de 16 ani, au fost arestaţi, după ce au intrat peste o femeie din Liebling, i-au pus cuţitul la gât şi au plecat cu 200 de lei, săptămâna trecută. Numai în weekendul trecut, în Timişoara, au fost prinşi şase copii, cu vârste cuprinse între 12 şi 15 ani, care au comis mai multe tâlhării.

Prima trupă a văzut o oportunitate de a câştiga bani uşor în aglomeraţia de la Târgul de Crăciun din Piaţa Operei şi a furat telefoane din buzunarele trecătorilor. Alţi trei adolescenţi, cu vârste cuprinse între 14 şi 16 ani, au fost arestaţi sâmbătă, pentru 14 zile, pentru că au comis mai multe tâlhării în Timişoara. Ei sunt acuzaţi că în noiembrie şi decembrie au atacat în plină stradă patru femei, de la care au furat poşetele. Puştii acţionau la adăpostul întunericului, seara, între orele 21 şi miezul nopţii, urmărindu-şi victimele în prealabil. Cu banii câştigaţi şi-au cumpărat băutură, ţigări şi telefoane mobile.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite