Copiii-infractori fac "chetă" pentru cadouri de Crăciun din furturi şi tâlhării

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Puştii cu vârste cuprinse între 12 şi 15 ani au comis mai multe tâlhării în Timişoara, iar unii dintre ei sunt la început de carieră şi fură de la târgul de Crăciun.

Copiii infractori vad o oportunitate de a câştiga bani uşor în aglomeraţia de la Târgul de Crăciun din Piaţa Operei din Timişoara.

Trei puşti de 12, 14 şi 15 ani, au fost prinşi de poliţişti, după ce mai multe persoane au reclamat că o trupă de copii buzunăreşte trecătorii care se opresc la cumpărături la căsuţele cu cadouri din centrul oraşului.

Asupra micilor hoţi poliţiştii au descoperit un telefon mobil, care fusese furat de la o femeie care a depus reclamaţie la Secţia 1 Poliţie. Puştii au fost eliberaţi de poliţişti, după ce le-au mărturisit oamenilor legii că doreau să facă un ban de sărbători.

Alţi trei adolescenţi, cu vârste cuprinse între 14 şi 16 ani, au fost arestaţi astăzi, pentru 14 zile, pentru că au comis mai multe tâlhării în Timişoara.

Ei sunt acuzaţi că în noiembrie şi decembrie au atacat în plină stradă patru femei, de la care au furat poşetele. Puştii acţionau la adăpostul întunericului, seara, între orele 21 şi miezul nopţii, urmărindu-şi victimele în prealabil.

Cu banii câştigaţi şi-au cumpărat băutură, ţigări şi telefoane mobile.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite