Copiii din Timişoara s-au în trecut în jocul-sport al viitorului: Air Hockey

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zeci de micuţi din Timişoara au participat în această dimineaţă la un campionat care le va aduce premii pe măsura efortului. Participanţii au spus că preferă acest sport nou fotbalului şi, de asemenea, aleg o partidă de air hockey decât un joc pe calculator.

Aproape o sută de copii s-au întâlnit de dimineaţă, la mall, ca să stabilească echipele pentru campionatul de Air Hockey. Este un sport nou care câştigă tot mai mulţi adepţi din rândul elevilor la Timişoara. Părinţii îi încurajează pe micuţi să practice acest jos pentru că îi dezlipeşte de calculator.

"E o nebunie totală. Nu mai e la modă fotbalul pe calculator sau jocurile cu maşini. E cel mai tare joc. Sunt în stare să mă joc ore în şir. Dacă o ţin tot aşa o să fac şi muşchi", a spus Cătălin Andreica, în vârstă de 8 ani. Jocul seamănă cu hockey-ul, doar că practicanţii au nevoie de o paletă, un puc şi un teren electronic de joc. Premiaţii de astăzi obţin abonamente gratuite la Air Hockey, diplome şi dulciuri.

VEZI AICI FOTOGALERIE CU JUCĂTORII DE LA CAMPIONATUL DE AIR HOCKEY

Părinţii sunt cu atât mai fericiţi cu cât sportul-joc e unul sigur, iar copiii sunt mereu supravegheaţi în timp ce îl practică. În plus, activitatea e una relativ ieftină.

"Am acceptat provocarea colegilor. Până acum nu m-am mai jucat Air Hockey. Am învăţat rapid regulile, iar acum mă distrez alături de prietenii mei", a spus Alexia Gherma, în vârstă de 9 ani

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite