Controale dure în spitalele din Timişoara: se verifică dacă pacienţii din acte există şi în realitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unităţile medicale din oraş sunt verificate dacă nu au minţit atunci când au cerut sume mari de bani pe motiv că au tratat o serie de afecţiuni grave. După câteva controale, un spital a rămas deja fără 150.000 de lei.

Cei de la Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Timiş vor să vadă dacă situaţia bolnavilor trataţi în acte a existat şi în realitate, mai ales că în ultima perioadă au fost decontate sume mari de bani. Până la această oră au avut loc deja 87 de verificări, iar bugetul Maternităţii Odobescu a fost deja diminuat. În urma controlului, cei de la Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate şi-au dat seama că spitalul a greşit mai multe acte. Şi la alte spitale din oraş au fost înregistrate probleme, spitalele din judeţ rămânând fără 150.000 de lei.

"S-au făcut controale încă de la începutul anului. Verificările vor continua la nivelul furnizorilor de servicii medicale, însă la ora actuală acordăm o mare importanţă şi cabinetelor medicale de familie", a spus Mariana Mocioalcă, purtătorul de cuvânt al Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Timiş.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite