Controale regulate în mijloacele de transport în comun

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţia comunitară, împreună cu angajaţii Regiei Autonome de Transport Timişoara, organizează în fiecare săptămână controale în mijloacele de transport în comun.

Astfel că, cei care au prostul obicei de a circula fără bilet, abonament sau legitimaţie de călătorie adecvate şi valabile, trebuie să fie foarte atenţi.  Zilele acestea, opt persoane au fost depistate şi sancţionate, deoarece poliţiştii comunitari au constatat lipsa documentelor necesare calătoriei în mijlocul de transport. Amenda nu este deloc de ignorat, călătorii alegându-se cu o amendă de la 200 la 500 de lei.

Unul dintre ghinionişti a fost şi Cosmin D., de 31 de ani, din Timişoara, care a fost sancţionat deoarece a călătorit între staţiile pod Calea Şagului şi Profi fără a composta bilet adecvat mijlocului de transport şi neavând abonament sau legitimaţie valabilă. Acelaşi lucru l-a păţit şi Dusan R., de 19 ani, din comuna Variaş, care nu şi-a cumpărat bilet pentru că se grăbea. Acestea sunt câteva dintre situaţiile pe care poliţiştii comunitari le constată zilnic.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite