Doi contrabandişti prinşi după ce au trecut ilegal graniţa au fost trimişi în judecată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi indivizi riscă să petreacă ani buni după gratii pentru ce în luna mai a acestui an au trecut ilegal frontiera în România şi au introdus în ţară ţigări de contrabandă.

Cei doi bărbaţi sunt acuzaţi de contrabandă calificată şi de deţinerea în afara antrepozitului fiscal de produse accizabile, categoria ţigarete, marcate necorespunzător, peste 10.000 de ţigarete.

„În dimineaţa zilei de 25 mai 2011, în jurul orelor 03.30 - 04.00, inculpaţii au trecut împreună ilegal frontiera de stat din Serbia în România, fiecare având asupra lui cantitatea de 910 pachete de ţigări marca Trokadero nemarcate fiscal, pe care le-au introdus în ţară prin afara punctului de trecere a frontierei cu scopul de a eluda controlul organelor vamale şi de a se sustrage de la plata taxelor şi impozitelor percepute de stat în vamă", au arătat procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Deta.

Unul dintre cei doi bărbaţi se află deja după gratii, fiind arestat preventiv, iar cel de-al doilea este cercetat în stare de libertate.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite