Contrabandist de ţigări reţinut după ce "şi-a camuflat" marfa în cauciucurile maşinii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii de frontieră timişeni împreună cu lucrătorii vamali au depistat un cetăţean sârb care a găsit o modalitate inedită, dar ilegală, pentru a introduce ţigări în România: acesta a ascuns marfa în pneurile autoturismului.

Pe timp de noapte, la Punctul de Trecere a Frontierei Moraviţa s-a prezentat, pentru a intra în România, conducând un autoturism marca Skoda, un cetăţean sârb, în vârstă de 41 de ani. În timpul efectuării formalităţilor de frontieră, echipa de control formată din poliţişti de frontieră şi lucrători vamali a avut suspiciuni că şoferul transportă bunuri accizabile motiv pentru care a efectuat un control amănunţit.

Cu această ocazie, în pneurile maşinii au fost decoperite 390 pachete cu ţigări marca "Fast", având aplicat marcaj fiscal Serbia, în valoare de aproximativ 1.600 lei. Potrivit prevederilor legale, Autoritatea Vamală a dispus ridicarea în vederea confiscării a întregii cantităţi de ţigări, a sancţionat persoana în cauză cu amendă contravenţională în cuantum de 5.000 de lei şi a reţinut autoturismul ca măsură asiguratorie până la achitarea amenzii.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite