Contrabandaştii au aruncat marfa în braţele jandarmilor ca în filmele cu Stan şi Bran

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aflaţi în misiune de menţinere a ordinii publice pe Calea Şagului din Timişoara, un echipaj de jandarmi din cadrul grupării mobile, a fost martorul unei „livrări” cu marfă de contrabandă.

Controalele efectuate în ultimul timp de către forţele de ordine pentru depistarea celor care comercializează produse fără acte de provenienţă şi supravegherea permanentă a unor zone din oraş unde sunt descărcate aceste mărfuri, au constituit principalele motive pentru care comercianţii ilegali şi-au modificat procedurile de a-şi livra sau vinde marfa de provenienţă necunoscută.

La o aşa zisă nouă procedură au asistat şi jandarmii din grupare care aflaţi în trafic pe calea Şagului, au observat la un moment dat că de pe geamul autocarului aflat în faţa lor este aruncat pe trotuar un pachet voluminos. Crezănd că unul dintre pasageri şi-a pierdut bagajul, jandarmii au oprit maşina pentru a-l recupera şi înapoia păgubitului.

Un alt bărbat s-a desprins însă din mulţime şi a vrut să ridice plasa voluminoasă din care începuse să cadă pachetele de ţigări şi cafea. La vederea jandarmilor, acesta a renunţat imediat la marfă declarând că nu-i era destinată şi nu avea cunoştiinţă de cele 161 de pachete de ţigări netimbrate care zburaseră direct către el. Şi cum nimeni nu vroia să ridice marfa livrată, aceasta a fost considerată

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite