Contraatac virulent: “Am dat bani pentru faşe, medicamente şi unguente”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cosmin Contra
Cosmin Contra

Cosmin Contra a contribuit periodic cu câte zece milioane de lei vechi pentru cumpărarea de medicamente, unguente şi faşe. "Guriţă" a dat din buzunare 2.000 de euro şi pentru operaţia lui Magera.

Invitat la rubrica Fotbal Club de la Radio Timişoara, Cosmin Contra a dezvăluit că sunt mari probleme financiare la Poli, despre care urmează să vorbească astăzi într-o conferinţă de presă. „Suporterii merită să afle ce s-a întâmplat în aceste două luni de zile.
Presunile pe care le-am avut din partea patronului în ultimii două luni şi jumătate. Chiar dacă aveam rezultate şi totul mergea bine, de fiecare dată s-a pus presiune pe aceşti băieţi. Dacă nu erau caractere nu aveam rezultatele acestea
”, a spus Contra.

A plătiti pentru operaţia lui Magera

Proaspătul demis de la Poli a declarat că a dat bani din buzunarul propriu pentru a ajuta clubul care trece prin momente dificile din punct de vedere financiar. „Am plătit periodic câte zece milioane, pentru cumpărarea faşelor, a unor medicamente antiinflamatoare, a unor unguente, pentru că nu mai erau. Domnul Chivorchian face eforturi să găsească bani de unde poate, dar nu a fost sprijinit din partea cealaltă.
Ieri am dat 2.000 de euro pentru operaţia lui Magera, pentru că clubul doar peste o săptămână sau zece zile poate da
”, a mai spus Contra.

Jucătorii sunt plătiţi extraordinar de bine

Replica lui Marian Iancu  nu a întâtziat să apară.“Jucători nu sunt plătiţi bine, nu sunt plătiţi foarte bine, nu sufient, ci extraordinar de bine. Dacă aţi ştii ce salarii se dau la Poli vă cruciţi. Iar ei fac ceea ce fac pe teren. Nu am adus atingere imaginii lui Contra. Rupte din context, cum au fost prezentat de moderator, l-a făcut să răspundă, să se umple de penibil. Nici Napoleaon, nici Contra nu mă poate opri să spun ce am văzut”, a declarat Iancu, în cadrul aceleiaşi emisiuni.

 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite