Contra revine la “Poli” după cinci ani cu o înfrângere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cosmin Contra
Cosmin Contra

Fotbaliştii de la “Poli” au pierdut cu 2-1 meciul cu chinezii de la Shang Dong, în primul amical din cel de-al doilea stagiu de pregătire, din Antalya.

"Poli" - Shang Dong a reprezentat redebutul lui Cosmin Contra la echipa timişoreană, după cinci ani. “Guriţă” a făcut parte din echipa de start şi a jucat pe postul de mijlocaş dreapta. Ioan Ovidiu Sabău a început jocul în formula: Pantilimon - Tiago, Luchin, Nibombe, Sepsi - Contra, Bourceanu, Mejia, Goga - Vazquez, Mansour. La joc au asistat şi conducătorii Marian Iancu, Emil Roşianu şi Gheorghe Chivorchian. Interesant este că rolul de căptan de echipă a fost preluat de tânărul fundaş Luchin.

Mera a marcat pentru "Poli"

Scorul a fost deschis de asiatici cu trei minute înainte de pauză, la capătul unui contraatac. În repriza secundă au intrat în teren: Supic, Scutaru, Mera, Brezinsky, Chiţu, Alexa, Dobriceanu, Chiacu, Ionescu, Curtean şi Magera. Bănăţenii egalează în minutul 52, prin Mera, cu un şut din patru metri. În minutul 74, jucătorii de la Shang Dong înscriu golul victoriei. Până la final au mai intrat la “Poli” doar juniorul Fuchs.

"Vreau altă atitudine în astfel de jocuri"

Antrenorul Ioan Ovidiu Sabău s-a arătat nemulţumit de randamentul unora dintre jucătorii săi. "Mă pun pe gânduri aceste înfrângeri. La meciul pierdut cu cei de la Gyeongnam (1-2) s-a putut spune că a contat faptul că în ziua premergătoare am făcut un antrenament mai tare. A fost penultima zi de cantonament, s-a putut invoca şi arbitrajul. De data asta însă m-a nemulţumit jocul şi atitudinea unora dintre fotbalişti.

M-a supărat randamentul unora. Vreau altă atitudine în astfel de jocuri de verificare. Dacă avem pretenţii de la noi, putem considera adversarii aceştia destul de modeşti
", a declarat Sabău.

Următorul meci amical pentru trupa lui Sabău va avea loc pe 4 februarie, contra celor de la Spartak Moscova.


Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite