Contra a renunţat definitiv la „naţională”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fundaşul dreapta (în vârstă de 34 de ani) fără echipă de club după expirarea contractului cu Poli Timişoara a mărturisit că a fost dezamăgit de semi-eşecurile României în meciurile cu Albania şi Belarus.

Cosmin Contra a fost dezamăgit de ultima sa experienţă în tricoul României. „N-am avut parte de revenirea pe care mi-am imaginat-o. Mă aşteptam să câştigăm mai mult decât două puncte. Personal, n-am jucat bine cu Albania, ca de altfel mai mulţi dintre colegi. Tensiunea a fost mare. Cu Belarus nu m-am supărat fiindcă n-am fost nici rezervă, nu avea rost să fie stricată o înlocuire dacă nu jucam. Răzvan pregătise trei schimbări ofensive”, a spus „Guriţă”, citat de Violamania.

Fotbalistul are în acest moment are ofertă doar de la Poli. „Astăzi vom avea o întâlnire cu Contra şi cred că vom ajunge la un numitor comun ca el să rămână la Poli. Nu ştiu dacă are oferte de la Dinamo şi nu cred că va pleca mai ales la Dinamo, el e prea legat sufleteşte de Poli ca să ne părăsească acum. În acest moment, noi avem lotul complet”, a spus Daniel Stanciu, managerul sportiv al alb-violeţilor.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite