Contra după debut: "Sunt mulţumit de rezultat, dar echipa trebuie să joace mai bine"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noul antrenor de la Poli Timişoara a câştigat cu emoţii primul meci din carieră, 2-1 cu Sportul, iar pe final, intrat pe teren, a fost aproape de un autogol, trimiţând mingea cu capul în bara porţii lui Pantilimon.

Cosmin Contra a debutat cu dreptul ca tehnician. "O victorie muncită împotriva unui adversar care ştiam că va fi dificil. După această seară rămânem cu ambiţia, agresivitatea şi dorinţa de a câştiga a jucătorilor, dar sunt prea multe momente de linişte. Trebuie să avem mai multă personalitate în joc. Sunt mulţumit de primele trei puncte obţinute, sper să fie tot mai bine pentru noi", a spus "Guriţă" după încheierea partidei.

Antrenorul este de părere că mai are mult de lucru până să fie mulţumit de joc, însă apreciază atitudinea fotbaliştilor săi. "Am avut emoţii, că era important pentru mine să încep cu dreptul. La 0-1 nu mi-a fost bine, dar am văzut o reacţie foarte bună din partea echipei, în ultimele 10 minute ale primei reprize am văzut acea agresivitate în joc pe care o doresc de la echipă. Sunt mulţumit de rezultat, de munca băieţilor şi le mulţumesc pentru această victorie, însă consider că unii pot să dea mult mai mult şi vreau să obţin asta de la ei în viitor", a declarat Contra.

"Cred că am avut puţin noroc, dar fără noroc nu faci nimic în meseria de antrenor. Am exersat fazele fixe, e normal la media de înălţime pe care o are echipa. Vreau ca la fiecare meci să avem trei - patru ocazii de gol din faze fixe. Mă bucur pentru Scuti, e un jucător care dă totul când intră pe teren", a mai spus Cosmin Contra.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite