Cosmin Contra: "Probabil în Ghencea, cu Steaua, voi juca ultimul meci al carierei"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostului internaţional îi expiră pe 30 august contractul cu Poli Timişoara, iar până acum cele două părţi nu au discutat prelungirea înţelegerii. Partida cu Steaua ar putea fi ultima dintr-o carieră impresionantă.

Cercul se închide pentru Cosmin Contra, care este pe punctul de a se retrage chiar de la echipa unde a debutat în fotbal. "După meciul din Ghencea, în 30 august, mi se termină contractul cu Poli. N-am primit nicio ofertă, probabil mă voi retrage după acel meci. E un stadion bun pentru retragere. Dacă nu există nicio ofertă până se termină perioada de mercato, probabil voi face un meci de retragere. Nu acum, ci anul viitor, voi invita prieteni alături de care am jucat, să fie un eveniment frumos. Aş fi preferat să jucăm cu Steaua pe "Dan Păltinişanu", dar din păcate jucăm în deplasare, probabil Ghencea va fi locul unde voi juca ultimul meci", a spus Cosmin Contra, citat de www.diviziasport.ro.

Contra a debutat ca profesionist acum 17 ani, în 1993, la Poli Timişoara, iar de atunci a jucat la Dinamo, Alaves, cu care a disputat o finală de Cupa UEFA, AC Milan, Atletico Madrid, West Bromwich Albion şi Getafe. La echipa naţională, Cosmin Contra a jucat 72 de meciuri şi a înscris şapte goluri, evoluând şi la două turnee finale de Campionat European.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite