Contra: "Nu mai pot fi prieten cu jucătorii"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cosmin Contra a condus astăzi primul său antrenament la Poli şi a avertizat că relaţia sa cu jucătorii va trebui să se schimbe de azi înainte. Primul meci pentru Contra va fi sâmbătă, cu Sportul Studenţesc.

Cosmin Contra se consideră parte a unui întreg, nu neapărat un antrenor care să iasă în evidenţă. "S-a format un staff aici, am acceptat această nouă provocare în viaţa mea ştiind că îi am alături pe Velcea, Rotariu şi Bratu. Am încredere că împreună cu ei vom putea duce mai departe munca începută de domnul Petrovici. Mi-aş dori şi eu să ajung, ca şi el, să antrenez echipa naţională în viitor", a mărturisit Contra.

"Guriţă" a avertizat că va fi intransigent, chiar dacă acest lucru s-ar putea să-i supere pe foştii săi colegi. "Începem o muncă grea, iar unele decizii poate îi vor supăra pe unii jucători, dar suntem încrezători că vom face treabă bună. Aş dori foarte mult să începem cu o victorie sâmbătă şi mi-aş dori ca publicul să fie în număr cât mai mare alături de noi, pentru că începutul este foarte important", a spus Contra.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite