Contra: „Colţescu nu are meciuri în Liga 1 câte am eu la echipa naţională”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fotbalistul de la Poli Timişoara, eliminat în partida cu Gloria Bistriţa, a anunţat că nu se va mai retrage, dar acuză în continuare greşelile comise de arbitrul Sebastian Colţescu.

Cosmin Contra a povestit ce s-a întâmplat la faza cartonaşului roşu şi ce a scris „centralul” în raportul de după meci. „L-am împins puţin pe jucătorul Bistriţei, iar el a exagerat şi a căzut. Nu am lovit cu pumnul. E vina mea că am pus mâna pe el. Ce spuneţi, dacă îi trăgeam una, credeţi că se mai ridica repede de jos? Jucătorul a fost în picioare după două secunde. Asta arată cât de tare l-am lovit. Nu cred că ştie nici domnul Colţescu pentru ce mi-a dat roşu. El a scris în raportul de arbitraj că am lovit cu piciorul. Nu ştiu de unde a scos-o”, a spus fostul internaţional.

„Voiam să mă retrag! Pentru că venisem cu sufletul la Poli, să ajut această echipă, dar am simţit că nu mai puteam continua în condiţiile astea în Liga I. N-o să dau satisfacţie nimănui. Cu atât mai puţin lui Colţescu. Cred că un pic de respect pentru toată cariera mea se impunea. El nu are meciuri arbitrate în Liga I câte jocuri am eu la echipa naţională”, a mai spus Cosmin Contra. Jucătorul alb-violet are 72 de selecţii la echipa reprezentativă, pentru care a marcat şapte goluri. Conform www.labtof.ro, Sebastian Colţescu a arbitrat 105 partide în prima divizie.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite