Contra: "Colţescu m-a făcut să-mi pun capăt carierei"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cosmin Contra a fost furios pe arbitrajul lui Sebastian Colţescu la finalul partidei Poli Timişoara - Gloria Bistriţa (2-2) şi a declarat că se gândeşte foarte serios să renunţe la fotbal.

Fostul internaţional şi-a lăsat echipa cu un om în minus mai bine de 20 de minute, însă consideră că a fost eliminat prea uşor. "L-am împins un pic din spate, nici vorbă să-l lovesc. Mă retrag din fotbal, e o mocirlă ce se petrece aici. Nu vreau să-mi pătez finalul de carieră. Am avut o carieră frumoasă, nu vreau să se spargă acum toate oalele în capul meu, mai bine stau liniştit, cu familia. Îmi pare rău doar pentru băieţi", a spus Cosmin Contra la GSP TV.

"Îmi pare rău pentru băieţi, dar voi renunţa la fotbal. E o decizie luată la supărare, poate nu-s 100% hotărât, dar cu greu mă voi răzgîndi. Arbitrul a dezavantajat enorm Timişoara, în niciun campionat nu se dă penalty aşa uşor cum a dat el. Au făcut toate şmecheriile pentru a fi egal. Nu mai suport mizeria din România, Timişoara nu merită asta. Ar fi păcat să-mi închei cariera acum, dar cred că e spre binele echipei dacă mă retrag din fotbal, din punctul meu de vedere", a mai spus "Guriţă".

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite